Angelo Reira • Endelig Ute

Focus track – La meg våkne⎢Angelo Reira feat. John Olav Nilsen
La meg våkne⎢Angelo Reira feat. John Olav Nilsen
Kjør film ( Hollywood Hills )⎢Angelo Reira

Denne platen har vært jobbet med i hele tre år og startet prosessen på samme tid Angelo var på rus rehabilitering. Platen heter Endelig ute. Over 50 sanger har blitt laget og byttet ut til det tilslutt ble avgjort hvilke 11 låter som fikk plass på Reiras andre solo plate. Han har jobbet med en del forskjellige produsenter på platen og en av dem er Sito som også har mixet hele platen og har hatt en stor del og si i forhold til sound og rød tråd. Angelo tar lytterene igjennom sin fortid på godt og vondt på denne platen og har alt fra melankolsk til klubb stemning, stemnings og lydmessig. Platen har kun en gjest og det er John Olav Nilsen på låten «La meg våkne» og den er produsert av Hkon. Album slippes 8 mars.

Angelo Reira • Fighter

Fighter er tredje singelen fra Angelo Reira sitt kommende album som blir hans 2. solo album etter den vell omtalte debut platen «God Mornings Norge». Låten er produsert av Sito, Mars og Lars Hellingsrud. Låten handler om hvordan jeg har kjempet og fightet mot en giftig livsstil og kommet ut hel på den andre siden.

Angelo Reira • Livsstil

Livsstil handler om et liv som er lagt til fortiden og livet i nåtid. Låten har en lystig melodisk flyt igjennom men er tekstmessig melankolsk på mange måter som i sitatet fra starten av andre vers «Pleide å stirre ut tomt i et hvitmalt rom». Her refererer Angelo Reira til tiden han var på isolasjon på psykiatrisk sykehus. Låten er produsert av Dennis Boge og Kim Castillo (Sito) og er Angelos 2. singel ut fra det som blir hans 2. album. 

Angelo Reira • Scenedum

Scenedum er en låt hvor Angelo Reira stater at han er tilbake på scenen for å bli. Låten har fokus på tyngde og er tvers igjennom en hard låt. I låten er det en sjarmerende arroganse som likevel har klasse over seg. Låten er en god blanding mellom hvor bra det går nå fortiden forhold til for et par år tilbake med tanke på psykoser og rus problematikk, til litt mer ignoranse tekstmessig. Scenedum er første låt ut fra hans kommende album som blir Angelos andre solo album etter å ha gjort mye samarbeid i årene imellom debut platen «God Mornings Norge» og denne kommende platen.

Angelo Reira entret musikkbransjen med et smell i 2016. Med en ekstremt autentisk tilnærming til sin historiefortelling og en sensasjonell musikalsk flyt fikk den norske hip-hop scenen opp øyne og ører for det unge talentet. Trond Angelo ble raskt tatt inn i varmen til NMG-huset og begynte å samarbeide med produsenten Hkon (Håkon Tveit). Sammen laget de hitten Kolossal type ting (1,7 mill streams på Spotify per 2022) som videre åpnet dørene for et større publikum. I 2017 ble han booket til By:larm og Vill Vill Vest der han ble omtalt som «En av Norges mest komplette rappere» (BT) og «lyden av fremtiden» (730.no). Året derpå fikk han en drøm oppfylt da han samarbeidet med sitt store forbilde Lars Vaular på låten «Ctrl Alt Del».